videocs6 3 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Witajcie, jakie polecacie fotele do pracy przy komputerze. Głównie rozchodzi się o wygodę. Spotykam opinie, ze np. w sklepie Jysk gąbka szybko siada, nie są solidne. Czy macie swoje modele, albo sklep który byście polecili z własnego doświadczenia? Cytuj Link to post Share on other sites
DjTechnics 12 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 https://jysk.pl/biuro/krzesla-biurowe/krzesla-gamingowe/krzeslo-gamingowe-aggestrup-szary-cz Mam taki już dwa lata, gąbka się jedynie trochę wysiedziała, eko skóra na podłokietnikach jak nowa. Ogólnie jak za te cenę spoko. Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Ogólnie to jestem za tym by portal zrobił test foteli , bo z tego co wiem dawno czegoś takiego nie było. Temat rzeka który i mnie też dotyczy - u mnie też czas na zmianę wysłużonego fotela na nowy. Oczywiście nie chodzi mi o wypasione fotele za 1000 zł w górę... Normalny fotel w cenie do 600 zł - Jest takich dużo i są wygodne. Oczywiście odpadają takie wynalazki z nazwą jak Diablo czy Omen...Nie tędy droga. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
DjTechnics 12 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Pawluto jak masz jakieś jakieś sprawdzone sklepy to podaj jakieś, bo szukam drugiego fotela na drugie stanowisko. Cytuj Link to post Share on other sites
videocs6 3 Napisano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 https://jysk.pl/biuro/krzesla-biurowe/krzesla-gamingowe/krzeslo-gamingowe-aggestrup-szary-cz Mam taki już dwa lata, gąbka się jedynie trochę wysiedziała, eko skóra na podłokietnikach jak nowa. Ogólnie jak za te cenę spoko. W sklepie Jysk w fotelach nie ma gąbki tylko wióry z odpadów, nie dość tego to jeszcze kiepsko poklejone - taką opinię czytałem. Czyli temat pozostaje otwarty. Cytuj Link to post Share on other sites
Piotrix 1 Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Cześć też planuję kupić fotel do kampa , znalazłem coś takiego ponoć Polska marka ktoś słyszał używał czy warto ? www.huzaro.pl . cenowo i no oko przez kompa wyglądają nieźle , osobiście niema gdzie po oglądać na żywo , może coś polecicie do 500zł co się nie rozleci od razu i będzie w miarę jakościowo. Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
sopell 0 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jeśli chodzi o ceny to tak właśnie do 500zł można coś wygodnego kupić czy nie bardzo? Cytuj Link to post Share on other sites
Paula13sz 4 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Można, choć może jego funkcjonalność będzie ograniczona. Ale jeśli nie potrzebujesz dodatkowych bajerów, to do 500 zł spokojnie kupisz ergonomiczny fotel z regulacją oparcia i siedziska, a to najważniejsze. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts