KotoPies 0 Napisano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam, Jak w tytule, od pewnego czasu pc startuje sam od razu po włączeniu listwy zasilającej. Nie jestem pewien, ale najprawdopodobniej problem powstał po aktualizacji biosu(beta) do najnowszej wersji. Na wcześniejszym biosie(listopadowym) nie było problemu. Płyta msi b450 gaming max Początkowo podejrzewałem opcje "restore after ac power loss" ale jest na power off. Sprawdzałem również kable ,ale nic to nie dało. Wygląda to tak jakby nowy bios coś mieszał, ale niestety nie mogę znaleźć problemu. Może ktoś ktoś miał podobny problem i mógłby pomóc? bo trochę mnie to irytuje. Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez KotoPies Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3632 Napisano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Wróc do poprzedniej wersji biosu mordo. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts