marwio 0 Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Witam serdecznie, potrzebuje porady jaki model wybrać. Głównie zależy mi na 3 rzeczach: żeby był nowy, robił dobre zdjęcia i dobra bateria. Żona używa telefonu głównie do robienia zdjęć i przeglądania Facebook. Kwota około 1000zł w ostateczności mogę trochę dorzucić. Na razie według mnie najlepsza opcja to Xiaomi redmi note 8 pro. Czy jest jakis lepszy model? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 W tej cenie wg mnie to najrozsądniejszy wybór. Popatrz na galaxy m21 - dobry ekran, dobry aparat, dobra bateria ale słaba wydajność (procesor) i 4gb ramu, także wg mnie redmi note 8 pro jest lepszy. Kupiłem go tydzień temu synowi 10 lat głównie pod gry, yt, tiktok - pobawiłem się nim trochę i napiszę że wg laika zdjęcia super, szeroki kąt robi robotę, bateria i wydajność super. Sam posiadam kupionego 1,5 roku temu huawei P20pro za ponad 2 tysie i gdybym miał wybierać teraz 2 raz to wybrał bym 8 pro i zaoszczędził tysia bo nie widzę różnicy w działaniu (szybkości), baterii, zdjęciach jedynie może głośniki w p20pro wyraźnie lepsze. Jestem zwykłym użytkownikiem głównie yt, internet i zdjecia (robię ich dużo - głównie zdjęcia i filmy rodzinne na zewnątrz i w domu). Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Biedna ta żona przy Tobie musi być jak tylko za 1000zł Do 1000zł to tam szału nie ma z jakością. Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 @up Atakowanie czyjejś żony i szydzenie z czyjejś majętności jest żenujące. Zastanów się nad sobą chłopie! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 (edytowane) @Up dokładnie. Swojej kobicie folda galaxy ufundowałeś już ? Zobacz sobie na G8 power, dobra bateria. Edytowane 11 Lipca 2020 przez ADR15 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 @up Atakowanie czyjejś żony i szydzenie z czyjejś majętności jest żenujące. Zastanów się nad sobą chłopie! Nikogo nie atakuje To był żart, którego nie zrozumiałeś. Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2739 Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Biedna ta żona przy Tobie musi być jak tylko za 1000zł Do 1000zł to tam szału nie ma z jakością. Odezwał się ten co robi interes życie na zakupach w Chinach. Jeśli to był żart jak twierdzisz to masz tragicznie żenujące poczucie humoru. Żeby nie nazwać tego dosadniej.... Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Odezwał się ten co robi interes życie na zakupach w Chinach. Jeśli to był żart jak twierdzisz to masz tragicznie żenujące poczucie humoru. Żeby nie nazwać tego dosadniej.... Przyznaje, niefajnie to zabrzmiało. Nie chciałem nikogo urazić . Cytuj Link to post Share on other sites
marwio 0 Napisano 11 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 (edytowane) Żona uważa że więcej jak 600zl za telefon to zdzierstwo i szkoda pieniędzy stąd taka kwota. Z resztą lepiej jechać na wakacje niż brać telefon którego możliwość się nie wykorzysta. Dziękuję za odpowiedzi na temat Ten Samsung może być ciekawa opcją, muszę poczytać recenzję, obawiam się trochę Miui... Edytowane 11 Lipca 2020 przez marwio Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 (edytowane) jak chcesz telefon na dluzej niz rok, to tego samsunga sobie odpusc, on juz teraz ma problemy z zacinaniem i wywalaniem aplikacji np. aparatu (polecam sprawdzic recenzje chociazby mobzilli), a51 z tym samym procesorem od razu po premierze mial niesamowite lagi, musieli latac aktualizacjami i poki co jakos to dziala, ale zobaczymy co bedzie za rok, exynosy to bardzo slabe i pradozerne procesory (stad masz ta ogramna baterie, ale w tym wypadku to tylko marketing) mozna spokojnie przyjac, ze exynos 9611 wydajnosciowo to snap 665, a telefony ze snapem dostaniesz juz w okolicach 650 zlotych, wiec bieda Edytowane 11 Lipca 2020 przez jempierozki Cytuj Link to post Share on other sites
Marekpe 56 Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Żona uważa że więcej jak 600zl za telefon to zdzierstwo i szkoda pieniędzy stąd taka kwota. Bo ma rację. Kup jej Realme 6 4/64GB Biały będzie zadowolona. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 (edytowane) Kup jej Realme 6 4/64GB Biały będzie zadowolona. albo 6s, bo teraz 100 zł tańszy od zwykłej 6 Edytowane 12 Lipca 2020 przez jempierozki 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts