krzyhox 3632 Napisano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 Witam, z racji tego, że ten telefon nie ma już aktualizacji zacząłem się rozglądać za nowym Maksymalną kwotą jaką dysponuję to 1500zł Moja propozycja: https://www.x-kom.pl/p/552058-smartfon-telefon-realme-6-pro-8128gb-lightning-blue.html Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 Jak nie musisz teraz kupować to ja bym poczekał aż wyjdzie nowy Pixel 4a I OnePlus Nord może zaskoczą ceną ewentualnie do tego czasu inni zjada z cenami. Pixel ma kosztować poniżej 350$ a one plus 300$ jeżeli wierzyć plotkom. To co masz w linku nie jest złe ale zmiana telefonu na ten model da ci realnie tylko szybsze odświeżanie i większą baterie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 Jak nie musisz teraz kupować to ja bym poczekał aż wyjdzie nowy Pixel 4a I OnePlus Nord może zaskoczą ceną ja bym tylko czekał na norda, bo jakoś chyba 10 lipca ma mieć premiere, a pixel jes przekładany non stop i teraz wychodzi, że do sklepów ma trafić jakoś w okolicach października, więc... Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3632 Napisano 30 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 norda Jaki model? Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 a.k.a. one plus z czy jak oni go tam w końcu nazywają, chociaż i tak podejrzewam, że bliżej mu będzie do 2000 w polsce, no ale jak mówię, do 10 lipca chyba wytrzymasz? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts