krzysiulos 3 Napisano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2020 Mam pytanko kupilem telewizor Philips 43 PUS7334 , pokój mam nie taki duży bo 2x3 metry , odległość od ściany to będzie jakies 1,6 moze 1,8 metra .. tylko teraz myślę o wysokości - bo niestety nie moge go na wysokości moich oczu zrobić bo byłoby za nisko a sofa mi się rozklada prawie do końca ściany więc byłby moze problem przy zaścielaniu i rozścielaniu .. czy może być on wyżej ? bo doł telewizora przypadnie jakoś na 130 -135 , a nie moge go niżej bo z 2 strony ściany mam płytki , sofa ma wysokość 92 cm a wysokośc moich oczu jak siedze na sofie to max.120 cm .. mam uchwyt z mozliwoscia nachylenia do przodu i kątów widzenia do przodu i do tyłu oczywiście.. liczę na odpowiedzi czy taka wysokość nie będzie przeszkadzała moim oczom i szyi? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Wytnij taki ekran z kartonu, przylep i wypróbuj. Skąd my mamy wiedzieć, czy tobie będzie wygodnie, czy nie? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiulos 3 Napisano 30 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 juz ogarnąłem jest okej,ale jest problem z grami - zrobiłem sobie kablem hdmi zeby telewizor robił jako monitor ale bym to uzywał tylko do gier.. no i jak chodze po pulpicie, włączam programy, foobar ,Chrome itd. jest okej,ale wymagająca gra jak NBA2k20 ma mega input lag , FM działał okej jak patrzyłem przez 5 minut da się jakoś to naprawić czy po prostu taka gra nie da rady jej w niskim input lagu właczyc na TV? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 Niestety, ja myślę, że monitor ma takie opóźnienie i nic nie poradzisz... Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiulos 3 Napisano 30 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 czyli trzeba by nowy monitor? to kiszka, a myślałem ze to nie ma znaczenia skoro wlączam TV jako monitor .. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts