krzysiulos 3 Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Mam pytanie - czy jest możliwośc pochylenia modelu monitora LG22EN33 - bo ten z dopiskiem S widziałem ze ma ,a czy ten moj model ma? ma kilka lat więc nie mam juz instrukcji obsługi Cytuj Link to post Share on other sites
RBX100 61 Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 A czy masz na pewno wersję bez S? na filmach pokazujących ten model w opisie jest 22EN33S a na pudle tej eski nie ma Na stronach LG też śladu nie ma po monitorze oznaczonym inaczej. Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiulos 3 Napisano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 a jednak mam S-B na końcu ale i tak nie wiem jak to zrobic zeby go inaczej pochylić , w sensie bardziej na ściane Cytuj Link to post Share on other sites
RBX100 61 Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Pobierz instrukcję https://www.lg.com/pl/wsparcie/produktowe/lg-22EN33S-Bwg niej (strona 6) jedną ręką musisz przytrzymać podstawkę drugą ręką regulujesz, może musisz zrobić to mocniej, nigdy nieużywane pochylenie być może "zapiekło się" Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiulos 3 Napisano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 tak tylko człowiek sie boi zeby go nie złamał, bo to siła moze byc duża i zeby nie pękło .. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts