naceroth 2 Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Przeglądając oferty smartfonów na Ceneo natrafiłam na sklep www.tehnica.pl . Ceny mają niskie (np. Oppo Reno 2 kosztuje ponad 250zł mniej niż w sklepach typu Euro RTV czy Media Expert), ale opinii na ceneo niewiele (niecałe 200) - wszystkie pozytywne i wystawione raczej w krótkim czasie. Niby mają jakieś sklepy stacjonarne, ale daleko ode mnie, więc nie pofatyguję się tam specjalnie żeby sprawdzić, czy rzeczywiście istnieją Jak myślicie: faktycznie jest to zaufany sklep, czy gdzieś jest haczyk? Cytuj Link to post Share on other sites
dzudzu9 1 Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Sam mam upatrzony jeden model w tym sklepie Wg tego co napisane wystawiają FVAT co podnosi wiarygodność sklepu. Sklepy stacjonarne mają, ale na stronie wyskakuje komunikat, że ze względu na covid-19 działają tylko wysyłkowo (chyba że to się zmieniło, a nie usunęli komunikatu ze strony). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
naceroth 2 Napisano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Sklep jest w porządku - wysyłają faktycznie to, co mają wysłać, i to faktycznie szybko. Fakturki też wystawiają. Można kupować Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts