Badder 43 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, czy ktoś zna ten sklep, robił w nim zakupy, albo coś o nim chociaż słyszał? Tylko w tym sklepie mają przedmiot który chcę kupić a nigdzie indziej już nie ma(wycofali) i tylko w tym sklepie jest. Nawet na allegro nie ma Sklep I nie wiedzieć czemu avast konia trojanśkiego mi pokazuje Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Badder Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) nie tylko tobie trojana pokazuje. Norton również blokuje zawartość , ogólnie bym sobie podarował taki sklep Edytowane 24 Czerwca 2011 przez adivxv5 Cytuj Link to post Share on other sites
Badder 43 Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Ale jeśli zamówiłbym przesyłkę kurierem i przy odbiorze to mogę również sprawdzić. Tylko pytanie, czy jakby się coś zrypało a oni by nie chceli przyjąć to serwis logitecha przyjąłby przedmiot bezpośrednio ode mnie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts