KillZonePL 0 Napisano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Witam. Złapałem jakiegoś syfa.. po odpalaniu yt czy fb odpala mi mase okienek z reklamami pomocy. Skanowałem avg nic adwcleaner_8.0.5 znalazł coś poszło do kwarantanny zarówno Malwarebytes to samo do kwarantanny Brak rezultatów najwyżej chwilowe. ss z Malwarebytes https://zapodaj.net/222af842ffb1c.jpg.html Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14072 Napisano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Spróbuj jeszcze AdwCleanerem. Cytuj Link to post Share on other sites
KillZonePL 0 Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Spróbuj jeszcze AdwCleanerem. Sprawdzałem zapomniałem dopisać. Tez cos znalazł do kwarantanny poszło ale problem nadal jest. Cytuj Link to post Share on other sites
asus570zd 10 Napisano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Sobie zobacz w Panelu sterowania czy nie ma jakiegoś obcego programu. Co ostatnio instalowałeś? Albo ściągałeś? Cytuj Link to post Share on other sites
KillZonePL 0 Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Sobie zobacz w Panelu sterowania czy nie ma jakiegoś obcego programu. Co ostatnio instalowałeś? Albo ściągałeś? Nic . Panel czysty nic nowego nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
asus570zd 10 Napisano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 To ewidentnie syf siedzi w kompie. Ja jak nie pomagają żadne programy to sam wchodzę w dysk systemowy i patrzę czy nie ma obcych plików. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14072 Napisano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 Tu by się przydały logi z FRST,ale tutaj na forum chyba nie ma osoby co by Ci je sprawdziły. Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Pobierz sobie dodatkowo program Hitman Pro(podając email rejestrujesz go na 30 dni) i wyszukaj szkodliwe oprogramowanie. W ustawianiach chrome zaawansowane jest opcja Przywracania do ustawień fabrycznych i Oczyszczania komputera. Wypróbuj te opcje i sprawdź czy usuną szkodliwy soft. Wcześniej eksportuj wszystkie zakładki do pliku tak na wszelki wypadek. Jest jeszcze jeden sposób czyszczenia przeglądarki ze śmieci. Wymaga zainstalowania programu CCleaner i użycia dodatku CCEnhacer. Po zaimportowaniu dodatkowych baz z CCEnhacer do programu CCleaner w opcjach programu pojawią się nowe obszary i ustawiania do czyszczenia w przeglądarce Chrome i nie tylko. Takie czyszczenie z użyciem CC nie wymaga resetowania przeglądarki. Edytowane 11 Czerwca 2020 przez gepardmak Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 Na androida AdAway robi robote Coś podobne szukaj Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 Na Androida najlepszy to jest Adgurd Premium. Na allegro wieczysta licencja 39 zł. Dodatkowo w programie VPN i filtrowanie DNS, ochrona przed malware i adware, proxy, i kilka innych rzeczy. Program potrafi Mi zaoszczędzić gigabajty danych z limitowanego internetu. Cytuj Link to post Share on other sites
KillZonePL 0 Napisano 12 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Ok uporałem się z tym jakoś. Temat do zamknięcia. Dzięki wszystkim. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts