razer80 2 Napisano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Szukam jakiejś sprawdzonej drukarki z przeznaczeniem do kodów kreskowych. Możecie polecić mi coś z tego zakresu? Etykiety samoprzylepne, będzie sporo drukowania (na magazyn). Dlatego fajnie, gdyby to był jakiś wydajny sprzęt. Edytowane 6 Czerwca 2020 przez razer80 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 https://www.brother.pl/labelling-machines/pt-e300vp W pracy mam coś takiego do drukowania etykiet na kable. Jest też możliwość drukowania kodów kreskowych ale nie testowałem jeszcze, jak wpadnie mi w ręce to sprawdzę. Cytuj Link to post Share on other sites
robinek09 1583 Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Witam u Nas w pracy korzystamy z drukarek ZEBRA , niezawodne, Tysiące etykiet miesięcznie . Cytuj Link to post Share on other sites
Teshi 55 Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 W wielu firmach widziałem ZEBRY więc pewnie są wydajne. Ciężko mi napisać coś więcej nie siedzę w temacie etykiet. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts