PaxiFixi 4 Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Cześć. W jakim programie będę mógł zaprojektować sobie dom i ewentualnie później zrobić też prezentację. Fajnie jak będę mógł to wykonać w 3D. To będzie dla mojego użytku. Widziałem że jest tych programów trochę ale nie wiem który będzie najlepszy. Nie chcę kupować programu za 1500zł żeby sobie dom zaprojektować bo za niewiele więcej to projekt gotowy się kupi. Najlepiej jeżeli będzie to darmowy program ewentualnie jakaś subskrypcja do 100zł. Dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Sweet home 3d, chyba najprostszy i daje całkiem bardZo dobry wynik wzgledem wiedzy. Zależy co masz na myśli projektowanie domu. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez zoltan2 Cytuj Link to post Share on other sites
bonuz 665 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 W dniu 1.06.2020 o 19:55, PaxiFixi napisał: Nie chcę kupować programu za 1500zł żeby sobie dom zaprojektować bo za niewiele więcej to projekt gotowy się kupi Ciekawe gdzie? Normalnie to jest teraz 3000. Fajny za 4000. W dniu 1.06.2020 o 19:55, PaxiFixi napisał: Nie chcę kupować programu za 1500zł żeby sobie dom zaprojektować bo za niewiele więcej to projekt gotowy się kupi Ciekawe gdzie? Normalnie to jest teraz 3000. Fajny za 4000. https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-bergeniach-4-m3642134122e2c Jak coś to ta cena w ogłoszeniu to nie jest całkowita kasa jaką płacisz za projekt. No, u nich tak. Ale poźniej musisz szukać fachowców od elektryki, hydrauliki itd. i zapłacić im za podpisanie każdej strony bo te plany mają tylko wydrukowane pieczęcie a to jest niezgodne z prawem. U mnie doszło 1200 zł Może się komuś przyda ta informcja. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sopell 0 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Fajnie, że podpowiedzieliście! Też tego szukałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Ejwa 0 Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Cieżko zrozumieć co autor miał na myśli "zaprojektować sobie dom". W moim rozumieniu to coś tam sobie narysować, żeby mieć o czym rozmawiać z ewentualnym projektantem Może floorplanner będzie pomocny. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts