krzysiulos 3 Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Mam pytanko bo od początku ,,istnienia" mojego kompa mialem sterowniki od Catalyst i ostatnia wersja to 15.7 - gdy usuwałem starsze wersje i chciałem zainstalować inny rodzaj sterowników do mojej karty graficznej to ciągle się ładowało i tak jakby nie ogarniało .. tak jakby nie pasowały te sterowniki .. chciałem sobie ogarnąć Fifę 20 ale najpierw sciagnałem demo i co chwile mnie wyrzuca do pulpitu , na kompie działa mi nowy PES , NBA2k20, FM 2020 itd. - o co chodzi? Cytuj Link to post Share on other sites
aquila 9 Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 To jest wina Fify. Miałem ten sam problem z R9 270X. Można to "wyleczyć", ale już nie pamiętam jak. Na forach Fifa'owych poczytaj. Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiulos 3 Napisano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Nie ma tego, a musze zmienic niby sterowniki na 17.1 w regedit a nie znam całej nazwy by oszukać Fife .. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts