kubapomocny15 242 Napisano 7 Maja 2020 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Poszukuję nowego telefonu dla siebie, który zastąpi mi obecnie posiadane LG G6 - bateria to już był jakiś żart, a ostatnia aktualizacja systemu zabiła płynność. Kwota jaką chce przeznaczyć to między 700 a 900 zł. Może być mniej może być więcej, zależy mi na znalezieniu jak najciekawszej propozycji w tym budżecie. Moje wymagania: - Rozmiar ok 6" - uważam, że obecnie robi się trochę za duże urządzenia, ale trzeba się dostosować także inne propozycje także wchodzą w grę. - Szybkie ładowanie i dobra bateria - NFC - Aparat nie jest dla mnie czymś ważnym Telefonu używam głównie do portali społecznościowych, codziennych czynności trochę profesjonalnych zastosowań (ale myślę, że każdy w tej cenie sobie poradzi podobnie) Modele które brałem pod uwagę: - Xiaomi mi 9 se - już praktycznie kupiłem, ale Pani się wycofała, chociaż wiem, że ma problemy z baterią. A patrząc na rynek używanych to także z wyświetlaczem - Asus Zenfon 5z - pojawił się na rynku w podobnym okresie jak kupiłem G6 i zawsze wydawał mi się ciekawą alternatywą Bardzo chętnie wysłucham inne propozycje i sugestie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts