dream1906 0 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam. Mam problem. Dzisiaj postanowiłem wyczyścić komputer, zrobiłem to, złożyłem jak należy, ale po włączeniu cały czas czarny ekran, wiatraki karty na 100%, wiatrak przy zasilaczu stoi i tak dopóki go nie wyłącze. Co robić?! Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Hmm podpięte wszystkie gniazda zasilania ? Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 rozłóż i złóż jeszcze raz, często pomaga Cytuj Link to post Share on other sites
dream1906 0 Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Wszystko podpięte. Jutro spróbuje od zera złożyć, ale czy są jeszcze jakieś inne możliwości? Cytuj Link to post Share on other sites
Konuz 1 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Płytę masz na kołkach dystansowych? Często jest tak, że ludzie montują płytę bezpośrednio na obudowę i później występują takie objawy. Cytuj Link to post Share on other sites
dream1906 0 Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Raczej bezpośrednio nic pomiędzy płytę, a obudowę nie wkładałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Konuz 1 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Na Twoim miejscu, jeśli odłączenie i podłączenie wszystkiego nic nie da, spróbowałbym jednak przyczepić kołki pod płytę (w miejsce śrub). Miałem identyczny problem po kupnie nowej obudowy i po wielu próbach składania wszystkiego na nowo odkryłem, że w starej budzie miałem wpięte właśnie plastikowe kołki zamiast śrub. Mnie pomogło może i Tobie pomoże, jeśli nic innego nie zadziała. Cytuj Link to post Share on other sites
dream1906 0 Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Podpiąłem wszystko i jest progres, wentylator od zasilacza działa, reszta to samo co było. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts