NavyB 0 Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Cześć, Chcę zamówić komputer w obudowie ITX. Mam kilka wątpliwości: 1) Czy mogę zejść do zasilacza 500W z 600W? 2) Czy trzywentylatorowa karta graficzna od Gigabyte zmieści się w ogóle do tej obudowy? Jeśli nie, to proszę o przedstawienie alternatyw. 3) Opcjonalnie, chciałbym raczej też zaoszczędzić trochę na RAM. Nie muszą być RGB. Polecicie jakieś dobre alternatywy (byle nie czerwony kolor)? Link do zestawu: https://www.x-kom.pl/lista/2cg54ckbv Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
WPRD700 230 Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 1) Tak 2) W specyfikacji obudowy: Maksymalna długość karty graficznej 330 mm W specyfikacji karty graficznej: Długość 280 mm Więc tak, według informacji na stronie zmieści się. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts