Ujemny 29 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) Poszukaj na YouTube.com testy benchmark Samunga Galaxy SII, plus zdjęcia oraz filmiki nagrane tym telefonem. Wybór jest tylko jeden. Edytowane 7 Lipca 2011 przez Ujemny Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Wybór jest tylko jeden. No jakby nie patrzec, dwoch wyborow dokonac sie nie da. Cytuj Link to post Share on other sites
max_2 0 Napisano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Okey, ostatecznie wybrałem LG 3D, Wyższość niektórych parametrów Galaxy S2 nad technologią 3D nie wygrała. Bardziej zafascynowała mnie nowa technologia niż wyższe parametry których i tak pewnie bym przy moim korzystaniu nie wykorzystał w pełni. A 3d to inna bajka sam byłem w szoku gdy pierwszy raz wziąłem go do ręki. Ktoś już tu napisał że od gier mozna się uzależnić Potwierdzam. Mimo tego, że dwa aparaty są blisko siebie efekt 3d przy robieniu zdjęć i kręceniu filmów jest niesamowity. Ale teraz potrzebuje jeszcze raz waszej pomocy bo na drugim numerze jest mniejszy abonament Galaxy Ace czy LG Black? Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 mysle ze jezeli cenowo są podobne to nie ma sie co zastanawiać i brać lg. Cytuj Link to post Share on other sites
max_2 0 Napisano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Przy LG dopłaty jest 99 zł tylko nie wiem czy warto Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts