mpawelec 0 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam Panów. Mam mały problem. Mam założony Raid 0 w którym sa dwie partycje. Jedna to systemowa ( i ta jest ok), druga natomiast przeznaczona na rózne programy. Co jakiś czas właśnie ta partycja mi szfankuje. Programy zapisane na tej partycji można odpalić ale nic na niej nie można zapisać. Od czego to jest zależne? Raz można zapisac a raz nie. Czy to może problem z niedoszlifowanym Windowsem 7 ? (taki system obecnie mam zainstalowany) POMOCY Cytuj Link to post Share on other sites
czurabura 0 Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Jaki system plików masz na tej partycji opisz system plików i płyt główną oraz sprzęt aby coś więcej można było powiedzieć pozdrawiam[/b] Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Nie wchodźcie w linki od czurabura ;) Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Proponuję aby moderatorzy coś z tym zrobili. Czysta reklama i tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 I w dodatku byle jak zrobiona z irytującym dźwiękiem. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Nawet nie wiecie jakiego posta pisałem 20min temu. Dobrze że przemyślałem i ochłonełem! Wzmacniacz na max i klikam w link.. reszty chyba nie muszę dopowiadać? Cytuj Link to post Share on other sites
czurabura 0 Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Dzięki za uczciwość panowie Cytuj Link to post Share on other sites
czurabura 0 Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Zmieniam zasady i kasuje podpis aby nie było że jestem nieuczciwy i to nieczysta gra Cytuj Link to post Share on other sites
rotorek 1 Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam Panów. Mam mały problem. Mam założony Raid 0 w którym sa dwie partycje. Jedna to systemowa ( i ta jest ok), druga natomiast przeznaczona na rózne programy. Co jakiś czas właśnie ta partycja mi szfankuje. Programy zapisane na tej partycji można odpalić ale nic na niej nie można zapisać. Od czego to jest zależne? Raz można zapisac a raz nie. Czy to może problem z niedoszlifowanym Windowsem 7 ? (taki system obecnie mam zainstalowany) POMOCY ja mam Windows 7 i RAID 0 (również z dwoma partycjami na nim) i taki zjawisko nie występuje - więc to raczej nie problem systemu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts