Shadoov 0 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Cena: do 3000zł Części: Cała skrzynka bez monitora, myszki, klawiatury, kamery System: tak Win 10 Miejsce kupna: sklep internetowy Zastosowanie: Streaming podcastów Podkrecanie: Nie Data zakupu: Do poniedziałku. Witam, poszukuje informacji na temat tego jaki kupić komputer do streamowania podcastów. Oczywiście będzie to z kamerka itp ale bez żadnych gier. Samo mówienie możliwe w kilka osób i streamowania z możliwością nagrywania . Nie musi być tez jakąś wystosowana jakość ale też żeby było dobrze widać czyli od 720p w górę. Interesuje mnie najlepiej jakiś gotowy zestaw z którejś ze stron lub laptop. W ostateczności coś do złożenia samemu. Cena to tak myślę max 3000 ale im mniej tym lepiej. Prosiłbym też o uzasadnienie czemu dany zestaw lub podzespoły. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Damian J Cytuj Link to post Share on other sites
WIKTORIAMARCIN 1 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Polecam ten zestaw https://proline.pl/koszyk/1c9c8978 // 650W PSU do zestawu z GTX 1650S? o opłacalności podzespołów nie wspomnę // 3ndurek Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez 3ndurek Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Pod takie zastosowania w zasadzie nie potrzeba nic mocnego. https://proline.pl/koszyk/0da6df26 Cytuj Link to post Share on other sites
WIKTORIAMARCIN 1 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jak będzie używał OBS studio to co podałem konfigurację to jest słaba Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 To jest stream z kamerki a nie z gier. Znacząca różnica. Cytuj Link to post Share on other sites
WIKTORIAMARCIN 1 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z możliwością nagrywania i powyżej 720p mocy więcej się przyda Pytanie czy na YouTube czy na twitch Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts