under555 10 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Witajcie, szukam słuchawek nausznych bezprzewodowych do mojego telewizora samsun nu8042 eu 55 cali Oglądam streamingi z poziomu tv czasami treści z laptopa podpiętego po hdmi zależy mi na braku opóźnień i ogólnie najlepiej co się da chciałbym kupić słuchawki używane bo kupię lepsze w danej cenie moglibyście mi prosze podać propozycje w różnych półkach cenowych? ok 200 i ok 300zł. Cytuj Link to post Share on other sites
fqerqass 1 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Kupiłem ostatnio słuchawki z jbl za 170 zł i jestem bardzo zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
wendy08 0 Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Warto sprawdzić na przeglądarce ranking tanich słuchawek. Duży wybór i dokładnie rozpisane. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts