stalowekk 3 Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cześć. Potrzebuję zainstalować Adobe Photoshop CS2 na komputerze z Windows 10. Mam oryginalną płytkę wraz z kluczem. Niestety aktywacja nie powodzi się sukcesem. Wyskakuje komunikat o wyłączonym serwerze. Co w takim przypadku zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Niestety nic pan z tym nie zrobisz... Cytuj Link to post Share on other sites
stalowekk 3 Napisano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Tak myślałem, sporo się teraz o tym oczytałem Wiadomo z którymi wersjami jeszcze tak wymodzili? Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 Korporacje w kulki lecą. Tak samo u nas było z Autocadem 2010. Kupiliśmy oczywiście legalną wersję. Parę razy była przeinstalowywana, również na inne komputery i aktywacja przebiegała bezproblemowo. No ale jakoś pół toru temu chcieliśmy znów przenieść na inny komputer i nie dało się aktywować. Support twierdzi, że cykl życia produktu się skończył . Chore to jest. Człowiek kupuje legalny soft. W momencie zakupu oczywiście nikt nikogo nie informuje, że to wersja czasowo ograniczona. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts