Fenio 1708 Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Witam Problem objawia się losowym rozłączaniem od serwera z błędem BLZBNTBGS000003F8 Wszystkie inne gry online działają prawidłowo, połączenie kablowe. Próbowałem wyłączyć firewalla i zmienić DNS'y bo takie porady można znaleźć w necie ale to nic nie dało. Ktoś ma jakieś pomysły ? Link to post Share on other sites
Miskovsky 0 Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Witam Problem objawia się losowym rozłączaniem od serwera z błędem BLZBNTBGS000003F8 Wszystkie inne gry online działają prawidłowo, połączenie kablowe. Próbowałem wyłączyć firewalla i zmienić DNS'y bo takie porady można znaleźć w necie ale to nic nie dało. Ktoś ma jakieś pomysły ? U mnie to samo, często losow wyrzuca i wymaga resetu gry a internet jest normalnie, chyba zostaje nam to przeboleć Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 5 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Próbowałeś zmienić region na Amerykę w aplikacji battle.net ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts