razer80 2 Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Taki tytuł, bo nie wiedziałem jak to inaczej zatytułować. A szukam lokalizatora który z wykorzystaneim karty sim oraz modułem GPS wysyłałby informacje do centrali. Chodzi o poprawę logistyki, poprawę terminowości itd. Takie funkcje posiada np smartfon, tylko miałoby to być urządzenie i oprogramowanie dedykowane do takich zastosowań o których tutaj piszę. Cytuj Link to post Share on other sites
oktan29 0 Napisano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Ostatnio zastanawiałem się nad taką usługą, aby dać klientowi wgląd do tego, gdzie moje auto się znajduje. Tak, aby wiedział ile czasu zajmie mniej więcej dojazd. Widziałem taką usługę w taksówkach. Moim zdaniem całkiem fajna sprawa. Cytuj Link to post Share on other sites
orange121 3 Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Takie funkcje umożliwia praktycznie każdy operator sprzedający lokalizatory GPS z systemami. wpisz w google lokalizator gps i napewno znajdziesz. Cytuj Link to post Share on other sites
KoleC 16 Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 https://flotis.pl/ Polecam, w firmie używamy i sprawdza się znakomicie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts