cekword 0 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Kupiłem nowy twardy dysk 1TB firmy WD, Vista nie widzi dysku po wejściu w "Mój komputer" ale Bios widzi dysk, program do testowania HD Tune też go widzi, po wejściu w mój komputer / zarządzaj / zarządzanie dyskami jest widoczny, podzieliłem go na partycje, formatowałem, zainicjowałem a po wejściu znowu w "mój komputer" nie ma go ? kombinowałem z taśmami połączeniowymi sata ale nic ? Vista Premium 64 Core2Duo 2.66@3.2 Ghz E8200 Ram 4Gb 800 OCZ płyta Gigabyte X38-DS4 karta ATI 5770 HDD 1x400GB 1x500GB (zewnętrzny) i ten 1TB (nieszczęsny) Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 PPM(Prawy Przycisk Myszy) na Mój Komputer------>Zarządzaj i po lewej stronie w tabeli Magazyn---->Zarządzanie Dyskami Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 a sformatowałeś ten dysk? Cytuj Link to post Share on other sites
cekword 0 Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 (edytowane) zarządzanie dyskami widzi dysk nawet go tam sformatowałem i podzieliłem na dwie partycje, ale dalej po wejściu w Mój komputer są pozostałe widoczne dyski a tego niema ? Menadżer urządzeń w stacje dysków też jest widoczny Edytowane 19 Czerwca 2011 przez cekword Cytuj Link to post Share on other sites
Devox 15 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 A nie lepiej ściągnąć/kupić win7 lepsza wydajność , kompatybilność . Cytuj Link to post Share on other sites
cekword 0 Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 problem rozwiązany dysk był sformatowany i podzielony na partycje ale... nie przydzieliłem partycją litery dysku (C,D,E,F,G,H itp. ) dlatego nie był widoczny "czeski błąd" wstyd mi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts