Pablo-111 0 Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Witam posiadam Lenovo G505s . Mam taki problem ze podczas przeglądania internetu nie działa płynnie otwieranie stron jak np na drugim moim laptopie tylko ze o duzo gorszych parametrach. Jest taki jakby był przymulony. Powiedzcie mi czy na takich parametrach komputer możne wolno działać ? Dodam ze wszystko zaktualizowanie do najnowszych wersi Bios rowniez Model procesora: AMD A8-4500M Liczba rdzeni procesora: 4 Liczba wątków procesora: 4 Taktowanie bazowe procesora: 1.9 Taktowanie maksymalne procesora: 2.8 Pamięć podręczna procesora: 4 Wielkość pamięci RAM: 8 GB Typ pamięci RAM: DDR3 Częstotliwość taktowania pamięci (MHz): 1600 1rx8 12800 samsung Rodzaj karty graficznej: grafika zintegrowana Model karty graficznej: AMD Radeon HD 7640G Windows 10 Cytuj Link to post Share on other sites
smileman99 0 Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Jaki masz tam dysk? SSD czy HDD? Cytuj Link to post Share on other sites
Pablo-111 0 Napisano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Dysk SSD windows HDD na pliki . Myślałem wcześniej że to wina dysku ale po zmianę na SSD dalej nie jest to takie płynne surfowanie po internecie oraz po sysyemie. Włączenie systemu czy kopiowanie plików oraz instalacje idą strasznie szybko Cytuj Link to post Share on other sites
larson 36 Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Proszę o zainstalowanie sterownika do karty graficznej ze strony lenovo Cytuj Link to post Share on other sites
Pablo-111 0 Napisano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Wszystko ściągnięte z Lenovo próbowałem na rożne sposoby formatując system i instalując sterowniki . I nie działą płynnie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts