Emek231 0 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 mianowicie gdy nie gram w gry wszystko jest dobrze jednak gdy np gram z ziomkami w cs go to nie mam pingu a mam straszne lagi jakbym mial ping klikam spacje i dziala po jakis 2 sekundach i wssystko jest spowolnione albo przedłuzone i tak samo z lolem a dzwonilem do dostawcy internetu i wszystko jest git niby proszę o pomoc Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Co to za internet? Co to znaczy że "nie masz pingu"? Poczytaj sobie co to jest ping Cytuj Link to post Share on other sites
Emek231 0 Napisano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 oxy net to znaczy ze mam 30/40 pingu jest normalny Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Radio czy światłowód? Jak się łączysz komputerem z siecią? Kabel czy wi-fi? Cytuj Link to post Share on other sites
Emek231 0 Napisano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 kablem Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 A jesteś na 100% pewien, że tj kwestia łącza a nie czegoś z komputerem? net_graph 1 i powiedz mi jaką masz wariancję oraz jaki % straty pakietów podczas meczu. No i najważniejsze - poproszę specyfikację komputera. Cytuj Link to post Share on other sites
Emek231 0 Napisano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 nie jesten pewien packet lossy mam po 30/40 variacje tak samo 40/45 podczas lagow karta : gts 450 procek : amd phenom II x2 550 płyta : asus M4A77T Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 No to masz strasznie wysoki packet loss. Proponuję zrobić test innego łącza (np podłącz swój Huawei P9 po kablu do komputera i włącz Tethering internetu po USB), następnie odpal jakiś mecz i porównaj wyniki. Jeżeli nadal będziesz miał takie duże straty pakietów to może oznaczać problem z kartą sieciową. Cytuj Link to post Share on other sites
Emek231 0 Napisano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 jest jakis inny sposób ? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Udostępnić internet komórkowy z telefonu po kablu nie możesz? No jest - weź komputer do znajomego. Cytuj Link to post Share on other sites
Emek231 0 Napisano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 muszę zabrac komputer do kolegi mam sprawdzic czy u niego nie bedzie packet %Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka moze to byc sowodowane przez jakis program w csie wywalilo mnie kilka razy i pisze ze wprowadzono zbyt wiele komend a nic nie wpisywalem Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts