sajczan 23 Napisano 29 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Hej! Pamiętam, że kiedyś grało się tu wspólnie w Bad Company 2 i BF-a 3. Nie chce ktoś pograć w Hell let loose? Imo dużo lepsza gra od BF-a. Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Ja tam nigdy nie zapomnę jak wieczorami i nocą grało się po sieci w CoD UE - te mapy...pamiętam wybrzeże i wielkie działo... Pamiętam jak można było jechać jednym jeepem w kilka osób i jak ten jeeep się wywrócił to wszyscy ginęli...kupa zabawy i śmiechu przy okazji. Cod UE - najlepsza gierka po sieci. Potem przyszedł BF BC - no tu już nie przelewki - masa sprzętu i ludzi... Nigdy nie zapomnę jak wjechałem do obozu przeciwników i rozjezdzałem ich przy dzwiękach klaksona wybijającego znaną wszystkim sekwęcję ze stadionu Legii Warszawa )) Nie znan Hell let loose ale po fotach i trailerach to może być mega gra po sieci. Przypomina CoD ale z oprawą na dzisiejsze czasy. Cytuj Link to post Share on other sites
sajczan 23 Napisano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Nikt więcej w to nie gra? Kurdę, 100x lepsze od CoD-ów, BF-ów i reszty tego trachła odgrzewanego co roku. Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 10 Marca 2020 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Zastanawiam się nad kupnem, oglądam na yt Kaftann jak gra w hll i powiem że wygląda dobrze klimat chyba jeszcze lepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
bartekmustach 28 Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Witam, kupiłem i gram. Jak ktoś chętny do wspólnej gry to się melduję do służby Cytuj Link to post Share on other sites
DarkSideOfTheMoon 137 Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Witam, kupiłem i gram. Jak ktoś chętny do wspólnej gry to się melduję do służby Kupiłem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts