Arjen 0 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Cześć, potrzebuję waszej porady, a mianowicie szukam telefonu z dobrą baterią z przekątną ekranu nie większą niż, 6.4 cala. Waham się pomiędzy Huwaei Mate 20 Pro, a nowym Asus ZenFone 6 z wysuwanym aparatem. Co osobiście wybralibyście z tej dwójki ? Ewentualnie jakie propozycje byście również rozważyli. Wyżej wymienione modele można już dostać za 2000 zł i w taki budżet bym celował. Ps. czy opłaca się iść jeszcze np. w HTC U12+, lub LG V30 ? Cytuj Link to post Share on other sites
matt21 9 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 A myślałes o innych? I na co uwage zwracasz? Do 2000 można kupić xiaomi mi9, albo xiaomi mi9t pro, lg g8s np Cytuj Link to post Share on other sites
Arjen 0 Napisano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 A myślałes o innych? I na co uwage zwracasz? Do 2000 można kupić xiaomi mi9, albo xiaomi mi9t pro, lg g8s np Dobry aparat, dobra bateria i rozmiar telefonu. LG G8s jest dosyć szeroki i niewygodnie trzyma się go jedną ręką. Wydaje mi się, że pod względem baterii i aparatu w stosunku do ceny Mate 20 Pro i Asus Zenfone 6 nie mają sobie równych. Cytuj Link to post Share on other sites
cybernetix 10 Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 (edytowane) Lg v30 niekoniecznie, lepiej v40 jak już. v40 ponoć ma już androida 9. Chociaż z LG różnie bywa - ten sam model ale z innej sieci może już nie dostać aktualizacji. Generalnie kupno nowszego telefonu gwarantuje że masz androida 9 i update do 10. Android 8 na chwilę obecną też jest spoko, ale za 2 lata ciężko wyczuć czy będzie jeszcze wspierany. Jeżeli chodzi o LG to g8s obecnie jest najlepszy - choć dla mnie ma poważną wadę - nie ma DACa. Z tego powodu jak bym miał coś brać to raczej v40 lub g7 thinq. HTC nie polecam. Nakładka na system mało intuicyjna i bugi w sofcie się zdarzają. Asusa nie miałem więc się nie wypowiem. Huawei moim zdaniem nijakie, już bym wolał coś z Motoroli lub Xiaomi. Jeszcze Pixel 3A to świetny telefon do 2000. Bezkonkurencyjnie najlepsze zdjęcia (jeden obiektyw, ale za to na prawdę topowy) oraz czysty system bez żadnych śmieci. I wszystkie aktualizacje dostajesz pierwszego dnia. Edytowane 24 Lutego 2020 przez cybernetix Cytuj Link to post Share on other sites
Arjen 0 Napisano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Gdyby Pixel 3A miał dual sim, to bym brał w ciemno. Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 https://lifehacker.com/how-to-use-android-10s-dual-sim-feature-on-your-pixel-3-1837906971 Niby od androida 10 wspiera DS. Cytuj Link to post Share on other sites
Arjen 0 Napisano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 https://lifehacker.com/how-to-use-android-10s-dual-sim-feature-on-your-pixel-3-1837906971 Niby od androida 10 wspiera DS. Dzięki ADR15, właśie jadąc do domu myślałem o opcji eSIM Lg v30 niekoniecznie, lepiej v40 jak już. v40 ponoć ma już androida 9. Chociaż z LG różnie bywa - ten sam model ale z innej sieci może już nie dostać aktualizacji. Generalnie kupno nowszego telefonu gwarantuje że masz androida 9 i update do 10. Android 8 na chwilę obecną też jest spoko, ale za 2 lata ciężko wyczuć czy będzie jeszcze wspierany. Jeżeli chodzi o LG to g8s obecnie jest najlepszy - choć dla mnie ma poważną wadę - nie ma DACa. Z tego powodu jak bym miał coś brać to raczej v40 lub g7 thinq. HTC nie polecam. Nakładka na system mało intuicyjna i bugi w sofcie się zdarzają. Asusa nie miałem więc się nie wypowiem. Huawei moim zdaniem nijakie, już bym wolał coś z Motoroli lub Xiaomi. Jeszcze Pixel 3A to świetny telefon do 2000. Bezkonkurencyjnie najlepsze zdjęcia (jeden obiektyw, ale za to na prawdę topowy) oraz czysty system bez żadnych śmieci. I wszystkie aktualizacje dostajesz pierwszego dnia. A jakiś telefon z DAC, który możesz polecić oprócz LG ? Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 28 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Gdyby Pixel 3A miał dual sim, to bym brał w ciemno. Tak z ciekawości kolego, do czego Ci Dual SIM w obecnych czasach i elastycznych ofertach ? Cytuj Link to post Share on other sites
Arjen 0 Napisano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Tak z ciekawości kolego, do czego Ci Dual SIM w obecnych czasach i elastycznych ofertach ? Pracuje jako handlowiec i korzystam z numeru prywatnego i firmowego, a chodzenie z dwoma aparatmi mi się nie widzi. Cytuj Link to post Share on other sites
qvazi 15 Napisano 11 Marca 2020 Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Dobry model, obecnie mam ten model xiaomi i moim zdaniem świetna jakosć w stosunku do ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
Arjen 0 Napisano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Pomyśl nad Xiaomi mi mix S2 Link Dzięki za propozycje, teraz, to już chyba warto poczekać do premiery Pixel 4A. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts