dudson1993 8 Napisano 19 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Sprawa ma się tak. Zakupiłem na niemieckim amazonie kartę evga rtx 2080 super ftw3. Jak to będzie teraz z tą całą gwarancją evga? Będę prawdopodobnie za ok. rok chciał zmienić kartę na inną. Rejestrować ją po kupnie? Czy trzymać i rejestrować jak będę potrzebował skorzystać z gwarancji? Jak już rejestrować to robić jakieś poboczne konto, czy można będzie przenieść gwarancję na inne? Wiem że trochę się w tym temacie pozmieniało, ale nigdy nie miałem doświadczenia z tymi kartami. Cytuj Link to post Share on other sites
AdineX2 76 Napisano 19 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Rejestrujesz kiedy chcesz, i tak masz wysłać dowód zakupu więc kombinowanie z przedłużeniem gwarancji nie wchodzi w grę. Cytuj Link to post Share on other sites
dudson1993 8 Napisano 19 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Nie chodzi o żadne przedłużanie. Tylko pewnie za kilka miesięcy i tak będę chciał odsprzedać. Chcę zrobić tak żeby przyszły kupujący mógł korzystać z tej gwarancji. Cytuj Link to post Share on other sites
AdineX2 76 Napisano 19 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Z tego co wiem to gwarancja jest u Amazona, a Amazon wysyła kartę do producenta. Tak przynajmniej jest u x-koma. Cytuj Link to post Share on other sites
uberas 110 Napisano 20 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Z tego co wiem to gwarancja jest u Amazona, a Amazon wysyła kartę do producenta. Tak przynajmniej jest u x-koma.Najpierw do 30 dni możesz po prostu zwrócić potem musisz odsyłać bezpośrednio do producenta Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts