Gracek4015 0 Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Dzisiaj zrobiłem formata PC z poziomu windowsa i gdy klikam na jakąś ikonkę to się odpala ale nie pokazuje, że ją nacisnąłem. Gdy ściągam jakąś piosenkę i przerzucam ją na pulpit to jej nie widać. I nie mogę zmienić tapety. Jak to naprawić??? Cytuj Link to post Share on other sites
Gwork 13 Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 (edytowane) Podaj jaką masz tam konfigurację w tym zestawie. Jaki Windows ? Dlaczego robiłeś format ? Wrzuć SMART dysku z CrystalDiskInfo na którym masz system. Edytowane 17 Lutego 2020 przez Gwork Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Aktualizacje są ? Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 "Najnowsza aktualizacja Windows 10 psuje funkcję resetowania komputera do ustawień początkowych". Gdzieś tam wyczytałem. Coś znów w windowsie popsuli. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts