mistela222 123 Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Mam okazję kupić R5 3600 używany, zakupiony w x-kom z ważną gwarancją. Czy orientuje się ktoś czy sklep nie robi problemów z uznaniem gwarancji w przypadku odkupionego procesora. Wiem, że procesor to chyba najmniej psująca się część PC ale jeśli coś się stanie to czy będę traktowany tak samo jakbym to ja zakupił u nich procesor? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3882 Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Jak jest dowód zakupu, to nie robią problemów... Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 w Xkomie nie ma żadnych problemów z gwarancją. Nawet jak sam spierniczysz podzespoły to i tak wymieniają Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 4 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Dzięki bardzo za odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts