novator14 4 Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Witam. Poszukuję płyty głównej socket am4 pod ryzena 3600. Wymagania co do płyty: Wzmacniacz słuchawkowy Dobra sekcja zasilania gwarancja Z miłą chęcią przygarnę jedną z niżej wymienionych, ale czekam również na inne propozycje. Budżet mam nieograniczony, ale nie chciałbym sporo inwestować, ponieważ nie wiem , czy nie przejdę na 10gen intela po premierze, więc płyta na czas przejściowy. Asrock x370 taichi, profesional gaming Asus x470-pro, x470-f , jeśli cena będzie zachęcająca to mogę uwzględnić również x370-pro , x370-f Biostar x470gt8 , x370gt7 Gigabyte AX370 gaming 5 , k7 Ale czekam również na inne propozycję, może być chipset "B", byle płyta spełniała moje oczekiwania. Czekam na oferty . Cytuj Link to post Share on other sites
novator14 4 Napisano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Nieaktualne, do zamknięcia Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts