JoHnNy08PL 184 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witam Kuzyna posiada procka Athlon XP 2600+ który posiada jedynie SSE(1) I prosiłbym o listę gier (nowych) które nie potrzebują SSE2 Wiem że nie potrzebuje Crysis i CoD4:MW A nie wiem która gra to wymaga a która nie bo nigdzie nie ma tego opisanego. A nigdzie takiej listy nie znalazłem w necie... Chyba jest to do "wykonania" Pozdro Link to post Share on other sites
pilz-e 0 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 a to nie jest tak, że jak w minimalnych pisze np. proc Core Duo, to wiadomo że nie pójdzie na sse1? kurde, zmora pamiętam kilka lat temu gry zaczęły wymagać pixel shadera, później 1gb ramu i przed zmianą kompa kilka mcy temu ten cholerny sse 2, już nowsze gry nie chciały mi działać Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 CS 1.6 Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a to nie jest tak, że jak w minimalnych pisze np. proc Core Duo, to wiadomo że nie pójdzie na sse1?Noo tyle to ja też wiem że jak minimalne to X2 to nie pójdzie ale mi chodzi o taką sytuację że masz w minimalnych Pentium IV 2,8Ghz lub jego odpowiednik w AMD ale te Pentiumy to już SSE3 chyba mają... A kuzyn ma procka oczywiście na Socket A, a dopiero procki od AMD są na S.754 CS 1.6 Niee no bez przesady... ;P Jakieś nowsze gierki bym prosił Link to post Share on other sites
Recommended Posts