Tolpyga 0 Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Problem dotyczy zainstalowania telefonu MaxCom MC200V na windowsie 7. Polega on na skonfigurowaniu telefonu. Pod xp używany byl USB Combo Phone v1.2.0, niestety nieposiada on wsparcia dla win7. Proba kontaktu z wydawca (combo phone) zakonczyla sie brakiem odpowiedzi. Probowalem w sumie wszystkiego co dalem rade znalezc z googlowac.Pozatym próbowalem użyć wirtualnej maszyny wbudowanej w 7, jednak nic to nie dalo. ( proba instalacji + podanie odpowiedniego portu itd). Standardowa instalcja tez nie dziala z racji iz win7 nie wykrywa tego urzadzenia wcale.(mozna go niby zasintalowac na viscie jednak sposob opisany dla tego systemu nie dziala na win7). Urzadzenie wpełni sprawne i funkcjonalne. Używane nonstop. Czy ktos mialby jakis pomysl lub program posredni pozwalajacy na polaczeniu danego telefonu z skype na windowsie 7? Aktulanie uzywam :xp + usb combo phone 1.2.0 Posiadam 2 komputer na :bazie i3 +win7 jednak nie chcę go używać bez ówczesnego zainstalowania oprogramowania voip (jest mi to bardzo potrzebne w sumie reszta sie nie liczy) Komputer ma obslugiwac internet + voip pierwsze dziala bezproblemowo z 2 jest nielada problem prosze o wsparcie i propozycje o ile jakiekolwiek jesteście wstanie podać. Dziekuję za uwagę, życzę miłego dnia. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Tolpyga Cytuj Link to post Share on other sites
Tolpyga 0 Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 +1 Cytuj Link to post Share on other sites
schinden 0 Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Trochę czasu już minęło, ale może nadal szukasz lub ktoś inny szuka... pisałem już o tym dawno na innym forum : http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1346382.html jak będziesz mieć pytania pisz na forum. Pozdrawiam Edytowane 29 Stycznia 2012 przez schinden Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts