Dzik3n5 0 Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, jestem fanem gier online typu Fortnite, Counter-strike od 1.6 do Global'a itp. gdzie naprawdę dobry ping jest dość istotny. Sprzęt do gier mam niezły, nie jest to najwyższa półka ale 120 fps wyciągam na epickich w Fortnite, więc tu wykluczam winę sprzętu. Także, sprowadziło mnie tu poszukiwanie nowego routera zamiast standardowego od inei, który pewnie ma jakieś ograniczenia nałożone przez operatora. Aktualnie pracuję na kablu, gdyż wifi aktualne ma bardzo mały zasięg i mam utraty pakietów, co jest niedopuszczalne w grach. Kieruję do was prośbę o podpowiedź, jaki router wybrać mniej więcej do 300 złociszów, który były lepszy od aktualnego technicolor cga2121. Na tą chwilę po kablu osiągam o to parametry, https://www.speedtest.pl/test/229231573 Jeśli potrzeba innych parametrów, mogę je dosłać po odpowiednim wytłumaczeniu o jakie Przyszłościowo planuję podwyższyć pakiet, jak zamontują światłowody. Będzie miło jakby router, nie musiałby by być w przyszłości ponownie wymieniany lecz jak będzie trzeba to i to się zrobi. Pozdrawiam użytkowników, będę bardzo wdzięczny za pomoc. Niech moc będzie z wami! Edit: Proszę bardzo. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Dzik3n5 Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Popraw link albo wklej screena bo odnosnik kieruje na ogolna strone speedtestu bez wynikow Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Ten technicolor to modem, musi zostać. Możesz zanim dołożyć swój router, wtedy najlepiej gdyby operator przestawił technicolora w tryb bridge, nie mniej w działaniu na kablu to nic nie zmieni. Cytuj Link to post Share on other sites
Raag_ 0 Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Prawdopodobnie nigdy nie uzyskasz lepszego pingu na wifi niż na kablu, więc jeżeli tylko o ping chodzi to zostań na kablu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts