simi676 4 Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Witam, Poszukuje telefonu gdzie jego głównym atutem jest aparat. Myślę nad p30 pro, ale czy na obecną chwilę jest to opłacalny zakup? (problemy z Google) Z góry dzięki za odpowiedź. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
hanson 121 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jeśli masz Mi 9 i chcesz telefon z lepszym aparatem to P30 Pro sprawdzi się bardzo dobrze. Problemy z Google? Dotyczy tylko nowych - wchodzących do sprzedaży telefonów. Co ważne, był komunikat prasowy Huawei mówiący o gwarancji wsparcia, ważne aby kupić telefon z oficjalnego źródła (przeznaczony na polski rynek) tj. sklepy tj. x-kom, MM, RTV, ME, albo od operatora. Cytuj Link to post Share on other sites
Lawek 0 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Możesz spróbować jeszcze Oneplus 7t, po aktualizacjach pstryka jeszcze lepsze foty Cytuj Link to post Share on other sites
simi676 4 Napisano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 To nie dla mnie. Ja mam mi9 i nie zmieniam a co myślicie o p20 pro? Do wyrwania za 1699zl Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts