3ndurek 3601 Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 @3ndurek najpierw poszukaj recek a potem nazywaj crapem . Na pewno nie jest to jakieś mistrzostwo świata ale daje radę z temperaturami które są na przyzwoitym poziomie. Polecasz coś co nie ma nic wspólnego z przyzwoitą wentylacją, wentylacja na froncie w tej obudowie nie istnieje bo te śmieszne wentyle nie mają dostępu do powietrza. To jest piekarnik na dodatek tandetnie wykonany, cienkie blachy, bardzo mało miejsca na kable, mało miejsca na PSU i inne mankamenty które wychodzą przy samym montażu podzespołów. Polecanie tego pod konfig z Ryzen 3600 i RX 5700XT to głupota. Wszystko git? Gaming X ma bardzo kiepski układ chłodzenia na RX 5700XT, albo dopłata do Sapphire Nitro + albo taniej Sapphire Pulse. Na tej płycie nie potrzeba robić żadnego update biosu, jak chcesz kręcić tego Ryzena dołóż do B450M Mortar MAX / B450-A-PRO MAX. RAM na Goodram IRDM Pro 3600MHZ 17CL lub Crucial Ballistix Sport LT 3000MHZ 15CL jak chcesz samemu podbijać taktowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Nie polecałem to po pierwsze, tylko z dwojga złego w niskiej cenie to wiesz to po drugie , a po trzecie Najlepszego w Nowym Roku Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie legolas638 5 Napisano 9 Stycznia 2020 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Chciałem tylko podziękować za pomoc, komp już śmiga, obudowa pierwsza klasa, troszkę miałem problemów z kartą ale myśle że będzie git Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Finalnie co wybrałeś?? Cytuj Link to post Share on other sites
legolas638 5 Napisano 9 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 https://www.morele.net/inventory/info/5188b895/ Poszedł tez zestaw z tym ,że zamieniłem pamięci na Patriot Viper 3200Mhz bo na tamte musiałbym długo czekać. Jedną rzecz bym zmienił gdybym wcześniej zauważył a mianowicie kartę na Red Devil bo można ją znaleźć w tej samej cenie obecnie. Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Fajny zestaw. Szkoda że pamięci wziąłeś 3200 mhz bo za 299 są często 3600 mhz Goodrama. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts