Khedar 0 Napisano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Witam Zakupiłem dzisiaj HyperX Alloy FPS RGB i wszystko pięknie tylko mam problem z oprogramowaniem do niej czyli Ngenuity. Po wybraniu kolorku klawiatury, który mi odpowiada muszę mieć program cały czas odpalony na pasku zadań inaczej klawiatura resetuje się do ustawień fabrycznych (falująca tęcza). Dzieje się tak nawet jeśli ustawie moje ustawienia jako domyślne, a nawet jako jedyne. Na początku są 3 różne - Base Settings, Preset 1 i Preset 2. Te presety usunąłem zostawiając tylko Base Setting, ale mimo to po zamknięciu programu ustawienia wracają do fabrycznych. Razer Synapse czy SteelSeries Engine, z których też korzystam nie mają takiego problemu, bo po prostu działają w tle. Wie ktoś gdzie mogę to zmienić, żeby też działało w tle albo chociaż czemu działa to w taki, a nie inny sposób? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts