balans 67 Napisano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 (edytowane) Witam szukam komputera dla ojca, musi być coś solidnego bo ojciec duzo podróżuje, a same laptopy lubia mojemu ojcu często wypasc juz w 2 hhd siadły wiec ssd to podstawa. Chcialbym zeby to bylo cos jak najtajszego bo wiem ze mimo to laptop nie przetrwa zbyt długo i tak czy siak za rok czy dwa znow bedziemy kupowac. Ojciec z komputera korzysta tylko do wideorozmów i do filmów. Sam znalazlem thinkpada t460s za 1600zł, choc wolałbym znaleźć coś taniej. Moze wy macie jakies lepsze dojscia do poleasingowych sprzętów. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Grudnia 2019 przez balans Cytuj Link to post Share on other sites
hanson 121 Napisano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Jak cokolwiek bierzemy gdzieś ze znajomymi to szukamy na Allegro z opcją SMART (wtedy jest darmowy zwrot), albo sprawdzone ASMO https://amso.pl/ Co do specki: SSD to podstawa, 8 GB RAM i Windows 10 (wsparcie dla 7 kończy się wraz z początkiem 2020) Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 18 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Sprawa juz nieaktualna, kupilismy nowego. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts