milogolo 1 Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, zakupiłem gift steam na allegro z grą raft. Dostałem wiadomość na email z instrukcją co zrobić. 1. Zaloguj się na mojego vpn (czy to jest bezpiecznie ? Co ja mu daje podczas gdy zaloguj się na czyjegoś vpn?) 2. Każe zmienić kraj na Argentyne 3. Wejść w steam usunąć wszystkie tokeny bezpieczeństwa i zmienić kraj sklepu na Argentyne. Zalogować się ponownie 4. Czekać na zaproszenie do znajomych od jakiegoś bota I oczekiwać prezentu na steam. Wydaje mi się to podejrzane, co o tym myślicie ? Nie moge skorzystać że swojego vpn ? Jak usunę token to zdobędzie dostęp do konta ? Liczę na szybką odpowiedź Aaa I jego numer telefonu na allegro nie jest dostępny nie istnieje Edytowane 16 Grudnia 2019 przez milogolo Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Pewnie to jest jakieś łączone konto. Jakiś koleś zakłada konta z Argentyny, bo tam jest taniej i potem sprzedaje po świecie. Mi się też to wydaje podejrzane. Trzeba było założyć konto na Steam i samemu sobie kupić..... Na Steamie ta gra kosztuje 50 PLN. Jeśli chcesz ryzykować dla dyszki czy dwóch od jakiegoś Janusza Biznesu, to proszę bardzo. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts