Horhhe 3 Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć Komputer ma służyć głównie do grania, posiadam też Pinnacle Studio 21 i pakiet Adobe 2018, więc jakaś amatorska obróbka filmów z GoPro, zdjęć z lustrzanki też wchodzi w grę. Zastosowanie komputera :gry, amatorska obróbka filmów i zdjęć Maksymalna kwota : ~6k Kiedy zamierzam kupić komputer? : najpóźniej do końca tygodnia Których części potrzebuję :wszystko, oprócz grafiki - MSI RTX2080 GAMING TRIO i monitora Czy będę podkręcać sprzęt? :tak Rozdzielczość mojego monitora i model :HP OMEN X35 Specjalne wymagania : Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) :do wykorzystania chyba tylko TR Macho rev B Własna propozycja zestawu : - I9900KS - Gigabyte Z390 Aorus Pro - G.Skill RipjawsV DDR4 32GB CL16 - Adata SX8200 Pro 1TB x2 - Seagate Barracuda ST4000DM004 4TB - Seasonic Focus Gold 650W - Phanteks Enthoo Pro Black Inne :chyba tylko cisza koszyk Proline 6512zł Dziękuję za wszelką pomoc i uwagi Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Horhhe Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ja bym nie kupował zwykłego HDD. To porażka. Najlepiej jakiś M2 na system z górnej półki + SSD wydajny na resztę. Cytuj Link to post Share on other sites
zarowka 1 Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ja bym nie kupował zwykłego HDD. To porażka. Najlepiej jakiś M2 na system z górnej półki + SSD wydajny na resztę. Ale kolega potrzebuje dużo miejsca z tego co widzę i zaplanował już 2 szybkie ssd a. kilka TB na magazyn HDD jeszcze znacznie tańsze jest Cytuj Link to post Share on other sites
Horhhe 3 Napisano 17 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Szanowni Eksperci Czy w zestawie zaproponowanym przez mnie nakreślamy jakieś zmiany, coś do poprawki ? Czy mogę składać zamówienie, skęcać śrubki i cieszyć się blaszakiem Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Jest ok Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts