under555 10 Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Witajcie, jak mogę sprawdzić bez rozbieranie jakie konkretny laptop ma termopady? chodzi mi o Thinkpada x230 thinkpada t460 Della 6520 ma ktoś pomysł? Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Bez organoleptycznego sprawdzenia nic nie zrobisz. No chyba, że poprosisz o pomoc wróżbitę Macieja. Nawet jak ktoś ci powie jakie tam są, to i tak twój model mógł być rozkręcany i naprawiany. Nie wiem czy tam w ogóle są termopany. Sprawdzałeś na youtube jakieś filmy pokazujące jak rozkręcić te laptopy i czy tam widać termpoady? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
hanson 121 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 możesz próbować wysłać SN laptopa do producenta, ale nie wiem, czy pomogą ja tak robię przy wymianach RAM'ów u znajomych (sporo czasu można oszczędzić, zamiast samemu szukać) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts