konrad1014 0 Napisano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 Witam czy jest duża różnica pomiędzy tymi platformami na pc dużo grałem ale zawsze starałem się żeby gra utrzymywała te 60 kl/s czy granie na konsoli nie będzie "odrzucające" przez te 30 kl/s?? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13232 Napisano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 (edytowane) 10^100 podobnych tematów w necie. Nie chodzi wcale o 30 fps a równomierne ich dostarczenie w ciągu sekundy. Są gry w które gra się bajecznie pomimo "30" fps. Uncharted 4, Division 1/2 itp. Oczywiście nie tak dobrze jak na pc w 60. A na to pytanie nikt ci nie odpowie. Jeden będzie zadowolony drugiego szlak trafi. Idź do mm albo agd euro i sam się przekonaj. Gram od parunastu lat na przeróżnych platformach i konsole nigdy mi nie przeszkadzały. Edytowane 2 Grudnia 2019 przez MiK Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts