Taktyk123 1 Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 Zastosowanie komputera: Gry Maksymalna kwota jaką dysponujesz: 3000 zł to górna granica (nie można jej przekroczyć) Kiedy zamierzam kupić komputer? Grudzień, może styczeń. Czy będziesz podkręcać sprzęt?: nie Specjalne wymagania: 200-250 fps w cs go Jaką rozdzielczość posiada Twój monitor?: nie mam Których części potrzebujesz?: Buda + monitor + klawiatura Czy posiadasz jakieś części ze poprzedniego komputera? Brak Własna propozycja zestawu: Nie mam Inne: Gry takie jak Cs go, lol, farming simulator i tym podobne, chociaż jakby GTA V działało na choćby najniższych to byłbym zadowolony. Ktoś chętny poradzić? Długo nie śledziłem tematu i nie ogarniam nowinek, dlatego proszę o pomoc Najlepiej nowe części. Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 Monitor 144Hz pod CS"a must have? Używane GPU wchodzi w grę? Cytuj Link to post Share on other sites
Taktyk123 1 Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 Monitor może być zwyczajny, nie jestem żadnym pro-playerem, raczej taki niedzielny gracz Używane GPU wchodzi w grę, chociaż wolałbym żeby było nowe. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts