Darius_2508 3 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Witam wszystkich Na wstępie - miałem problem z wybraniem odpowiedniego działu więc w razie potrzeby proszę o przeniesienie. Mam ok 8 letni TV od Sony bez Smart TV. Chciałbym stosunkowo niskim kosztem w sposób niezależny zacząć oglądać na nim przede wszystkim YouTube, Netflix, itp. Jakie rozwiązanie polecacie? Z góry mówię, że podłączenie laptopa/innego małego kompa odpada - będzie z tego korzystała wyłącznie starsza osoba więc musi być proste w obsłudze. Zauważyłem na rynku dwa urządzenia - Google Chromecast i Xiaomi Mi TV Box S 4K. Które polecacie bardziej? czy może coś innego warte jest uwagi? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Mi Box jest tym czego szukasz. Mam praktycznie nowy TV, a i tak "smart" oglądam z tego urządzenia. Link to post Share on other sites
Darius_2508 3 Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Super, rozwiałeś moje wątpliwości. Dziękuję i pozdrawiam. Temat można zamknąć Link to post Share on other sites
Recommended Posts