Skocz do zawartości

o co tu biega? za mało ram?

Recommended Posts

Od pewnego czasu robi mi się coś w grze call of duty modern wafern 2, że przy ładowaniu gry w multi automatycznie mi się gra wyłącz. Dziś się właśnie tak zrobiło kilka razy. Teraz mi się zawiesiło przy ładowaniu i włączyłem menadżera zadań. P{atrze a złóżycie fizyczne wynosiło 77%! Wyskoczył mi komunikat: za mało pamięci prawdopodobnie miejsca na dysku. Dysk mam samsung 500gb i nie wypełniłem go nawet so 1/3. Płytę mam Asus'a a pamięci gooodram'y więc właśnie te pamięci podejrzewam. Pamięci ram mam 2 x 2Gb

Za każdą pomoc dzięki

Edytowane przez XAeroViperX

nie masz czasem jakiegoś robala? kiedyś miałem jakieś gó**o co mi obciążało procka 100% też były resety więc może u ciebie wzięło się za pamięci:P

http://www.mks.com.pl/skaner/

działa pod explorerem

zobacz czy nie działa jakis program w tle do tego przesaknuj w ccleanerze

Edytowane przez lukyeti
  • Popieram 1

Generalnie tak, CCleaner będzie ok, do tego jeszcze RegCleaner i ręczne usuwanie plików. Po czym sprawdzić wszystko pod kontem wirusów itp., zrobić defragmentacje jakimś porządnym programem i będzie ok.

Chyba że masz konkretny "syf" na dysku to optymalnie będzie zrobić format, bo takie szukanie i wyrzucanie zbędnych plików po fakcie deinstalacji (odinstalowujesz przez program z Windowsa, który nie wszystko ładnie czyście) nie jest zbyt dobre i skuteczne. Jeśli nie używasz to polecam RevoUnistaller do deinstalacji na przyszłość jakichkolwiek programów.

Edytowane przez Lamowaty
  • Popieram 1