arkus09 0 Napisano 6 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Witam, Chciałbym użyć dużego telewizora 4k jako monitor. Może to się wydawać śmieszne ale w grze np. World of Tanks patrzy się głównie na środek monitora więc nawet 50 cali w odległości jak od standardowgo monitora dają świetny widok w centrum akcji. Dopiero kupiłem TV 55 cali LG 55uf675V i robi na mnie dobre wrażenie. Tylko, że nie da się więcej wyciągnąć niż 60FPS. Na allegro wiekszość telewizorów ma błędny opis i w odświeżaniu obrazu jest większa wartość niż w rzecczywistośći, np. 400, 900 czy 1600 Hz. Czy istnieje telewizor który da rade więcej niż 60 FPS? Najlepiej od 40 do 50 cali. Będę wdzięczny za konkretne oferty. Preferuje używane bo taniej. Budżetu nie ustalam bo nietypowe wymagania. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 6 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 (edytowane) W graniu na tv trzeba zwrócić uwagę na input lag. Ja jak gram w WOT to nie patrzę tylko na środek. Bardzo często na mapę w prawym dolnym rogu i nie tylko. Kąt widzenia mam ustawiony na 120 stopni. Na tv mi się bardzo słabo grało. No ale każdy ma inne upodobania. Edytowane 6 Listopada 2019 przez jakub1t Cytuj Link to post Share on other sites
barpiw 66 Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 np. Lg c9 dodatkowo masz freesync oraz G-SYNC Compatible Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts