Bulis 1 Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 (edytowane) Witam, piszę z prośbą o pomoc w wyborze odpowiedniego sprzętu dla mojego wujka. Szuka czegoś do pracy, nie mogą mieć normalnego tv, a na telefonie słabo widać. Dla tego też waham się czy kupić mu tablet, gdyż mają dostęp do internetu, więc mógłby mu posłużyć też do czegoś innego niż tylko telewizja i filmy. Czy kupić mu nieduży przenośny telewizorek, w cenie 400zł jest z czego wybrać na allegro. Budżet jakim dysponuje to 400zł. Rozmiar wyświetlacza +- 10cali. Raczej nówka sztuka. Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat tych przenośnych tv , czy opłaca się to kupić? Znalazłem coś takiego: https://allegro.pl/oferta/nvox-telewizor-przenosny-led-9-dvbt-mpg4-acu-usb-6944408716?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=TV+i+Video&gclid=Cj0KCQiAtf_tBRDtARIsAIbAKe1kXkDgoNvHtRs_lDUze5ripy0bV_gGvvcwbOuLjo3TP8368zunp2YaAg6qEALw_wcB Z góry wielkie dzięki! Edytowane 4 Listopada 2019 przez Bulis Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 5 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Do czego konkretnie ten tv ma służyć? Nudzą się i chcą oglądać tv czy coś na tym robią? Cytuj Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Głównie do oglądania TV. Cytuj Link to post Share on other sites
ifanhol 2 Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Z tych dwóch opcji, to ja zdecydowałbym się na tablet. Jest on mimo wszystko bardziej uniwersalny. Wujek będzie mógł sobie nie tylko oglądać programy w telewizji, ale także na przykład surfować po internecie. A jak możesz kupić coś bardziej uniwersalnego i wszechstronnego, to wydaje mi się, że naprawdę warto się na coś takiego zdecydować Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts