tytek179 3 Napisano 27 Października 2019 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Zastosowanie komputera : projektowanie 3d, Programowanie Maksymalna kwota : do 7000pln Kiedy zamierzam kupić komputer? : do 2 tygodni Których części potrzebuję : sama skrzynka bez monitora Czy będę podkręcać sprzęt? : bradzo mzoliwe Rozdzielczość mojego monitora i model : 3 monitory 27 cali Full HD Specjalne wymagania : 2 dyski, jeden na system 120gb i drugi 1tb na dane Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : brak Własna propozycja zestawu : brak Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 27 Października 2019 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Zastosowanie komputera : projektowanie 3d, Programowanie O jakim sofcie tutaj mowa, jaki silnik do renderingu? Cytuj Link to post Share on other sites
tytek179 3 Napisano 27 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2019 O jakim sofcie tutaj mowa, jaki silnik do renderingu? \ To komputer dla znajomego ja go mam tylko złozyc. Projektuje w CAD modele 3D . wyszstko na WIndows 10 Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 28 Października 2019 Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Pod samo projektowanie w CAD 3D wystarczy dużo tańszy komputer. Dopytaj czy będzie rendering oraz jakiego silnika konkretnie używa, bo samo słowo CAD to zbyt ogólne pojęcie, a softu tego typu mamy od licha. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts