Rica1 367 Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Cześć, kilka lat temu dostałem profesjonalną pomoc w zestawie dla grafika, teraz jest potrzeba czegoś zgoła innego, dla kogo innego. Mianowicie mam za zadanie skompletowanie budy pod specyficzne wymagania dla specyficznej osoby. Komputer będzie przeznaczony tylko do jednej gry - DCS World 2.5 w VR. Zastosowanie komputera : tylko pod DCS World 2.5, głównie symulator lotów w VR Maksymalna kwota : 6000 Kiedy zamierzam kupić komputer? : teraz Których części potrzebuję : sama buda Czy będę podkręcać sprzęt? : tak Rozdzielczość mojego monitora i model : FullHD + VR Oculus Rift S Specjalne wymagania : W miarę kompaktowa obudowa, z naciskiem na pragmatykę, nie efekty wizualne Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : brak Własna propozycja zestawu : Inne : wybrany jest już joystick Thrustmaster Hotas Warthog Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts