tlkj86 34 Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Cześć wszystkim, Od dłuższego czasu poszukuję (może nie nazbyt intensywnie, ale jednak) TV BOX'a, aby podłączyć do rzutnika FHD (4k jest mi zbędne z powyższego względu, ale jak będzie, też spoko). Moje wymagania są w sumie w tytule: - chcę mieć wyjście HDMI żeńskie, aby nie bawić się w przejściówki jak np. z Chromecastem - najlepiej optyczne wyjście TOSLINK, aby podłączyć się bezstratnie do zestawu 5.1 - chcę tam móc odtwarzać minimum HBO GO, które mam wykupione; potencjalnie żeby można było skorzystać też z Netflixa i/lub innych platform W zasadzie patrzyłem na Chromecasta, Apple TV i MiBoxa - z tego co widze żadne z nich nie posiada wyjścia TOSLINK, a skoro mam taką możliwość podłączenia się, mam kabelki, chciałbym móc skorzystać. W ostateczności niech będzie Jack/RCA? Z góry dziękuję, jeżeli komuś zechce się poświęcić chwilę na pomoc w poszukiwaniach, napisanie jakiegoś arguentu, podpowiedzi, etc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts